Hur förlorar jag höftfett?

Människor lagrar överflödigt fett i olika delar av kroppen, i stor utsträckning beroende av aktivitetsnivå, hormonbalans och genetik. Många människor, särskilt vuxna kvinnor, tenderar att lagra fett runt höfterna. Medan det är omöjligt att spot-target höftfett för viktminskning, kan en hälsosam all-över kroppsvård och dietrutin i hög grad hjälpa till att förlora höftfett.

Det finns två huvudfaktorer som påverkar förmågan att förlora höftfett: kost och motion. Dessa två element måste kombineras för bästa effektivitet. En dålig kost och tung träning kommer sannolikt att lämna en person utmattad och ohälsosam, medan en bra diet men stillasittande livsstil kan resultera i inga fördelaktiga förändringar i kroppen alls. Kombinera rätt metoder för kost och motion kan hjälpa ton och stärka kroppen, samt leda till total vikt och fettförlust.

När du överväger motion för att minska höftfett, fokusera på fettförbränning och höft toning övningar. Även om höftmusklerna är helt tonade, blir det omöjligt att berätta om muskeln är begravd under fett. På samma sätt, om allt fett brinner bort, kan höfterna inte se uttonade och fasta om inte en tillräcklig styrketräningsrutin läggs till. Genom att kombinera fettförbränningsövningar med massor av toningövningar kan en person förlora höftfett och skapa en slät, tonad höftlinje.

För att bränna fett, försök att göra minst tre kardiovaskulära rutiner per vecka. Dessa kan inkludera löpning, jogging, promenader, cykling, aerobics och simning. Kardiovaskulär träning bränner fett genom att öka hjärtfrekvensen och pumpa upp ämnesomsättningen, vilket gör att kroppen arbetar hårdare och förtärande resurser, som fett, för att göra det. Var noga med att konsultera en läkare innan du börjar en kardiovaskulär rutin för att säkerställa att det är säkert att fortsätta.

Hip toning övningar kan hjälpa till att vrida fluffiga höfter, abs och bakre ändar i snygga, tonade muskler. Eftersom höfterna innehåller element i både gluteus-, lår- och bukmuskelgrupper, kommer många övningar riktade mot mage och rumpa också att hjälpa ton och minska höftfett. Tänk på hip toning övningar som ett fyrdubbelt hot, eftersom de kan resultera inte bara i trimmer höfter, men tonade lår, abs och bullar också.

Motion rutiner som Pilates, yoga och balett innehåller många rörelser som hjälper till att förlora höftfett och tona höftområdet. Att utföra en av dessa rutiner två eller tre gånger per vecka hjälper till att bygga styrka och stabilitet i höfterna mellan kardiovaskulära träningspass.

När det gäller kost gäller de grundläggande reglerna för hälsosam kost. Ät mycket frukt och grönsaker, och se till att få en tillräcklig mängd protein. Att lägga till en ny träningsrutin kan öka hungern, så var säker på att tåla begär med hälsosamma, lågmätta, lågsockermat. Överväg att starta en matbok eller använda ett gratis onlineprogram som spårar dagliga kalorier. Även om en diet inte kan hjälpa till med att minska minskningen för att förlora höftfett, kommer hälsosam ätning sannolikt att förhindra ytterligare vinst och kan hjälpa till med övergripande viktminskningsmål.